Ana Menü
03/01 TERTIPLER 2022 KÖY HAYRI 2022 Ramazan Bayrami Arefe günü Mezar ziyareti Esra & Enes Dügün  Sena & Fahri  Dügün 21.08 2021 Cömlekci gencler Hümeyra & ismail Dügün günü Hümeyra & ismail Dügün TUGCE & ENES dügün TUGCE & ENES nisan TUGCE & ENES KINA TUGCE & ENES Nikah A.C.D GÜNLERi Haber Arşivi videolar Çömlekçi kuş bakışı kaliteli görünüm 25.04.2010 MsSerpen 2016 Köy ve Köylülerden Fotograflar KÖY HAYRI NOSTALJI FOTOGRAFLAR
Anket
Web Sitemizi Beğendiniz mi ?

Sayac



İstatistikler Yükleniyor ..!

Yayın Hayatında 1 Yaşındayız

Yayın Hayatında 1 Yaşındayız

VE İLK SENEYİ DEVİRDİK

    Bazen küçücük bir merak,gereklilik,hayranlık yada sevgi birşeyler yaptırır insana.Ama aslında öyle değildir,çünkü insana birşeyler yaptırabilen hiçbir duygu küçücük değildir.İşte bizde böyle küçük sandığımız fakat zamanla büyüklüğünü gördüğümüz ve sizlerle dahada büyüttüğümüz duygularla 16 Mayıs 2009 günü yani tam bir sene önce çıktık yola. . .

    Evet,bugün sitemiz bir yaşına giriyor.En büyük amacımız köylülerimiz arasında iletişimi ve muhabbeti güçlendirmekti ve halada bunu esas amaç biliyoruz.Gün geçtikçe kuşaklar arasında ki muhabbetin bitmesi, hatta aynı kuşak insanların bile birbirini tanımaması, insanların çok yakın akrabalarını bile araya zaman mekan gibi engellerin girmesi sebebiyle tanıyamamasının verdiği hüzündü belkide bizi bu siteye yönlendiren.

    Zaman zaman şüpheye düşsekte yaptığımız işlerden, güzel şeyler yaptığımıza hep inandık, çünkü buna inandıran birşeyler herzaman oldu. Bazen umduğumuzdan kolay bazen ise ummadığımız kadar zor oldu işimiz,ama birşekilde sabrımızın ve emeğimizin karşılığı olan başarı bizi buldu. Köyümüzü elimizden geldiğince tanıtmayı, eskilere dair fotoğraf ve videolarla büyüklerimizi tanımayı ve hatırlatmayı, köyümüzde olanları gurbette yaşayanlara duyurmayı amaçladık hep.

    Biz inanıyoruz ki köyümüz gibi köklü ve büyük bir köy için böyle bir site çok değil. Bazen tatsız tartışmalar yaşanmış olsada genel olarak zor, zor olduğu kadar da güzel bir sene idi sitemiz için. İstemeden sizleri kırıcı yada rencide edici söz veya hareketlerimiz olduysa sizlerden özürü bir borç biliriz, sizlerin de bize olan hoşgörü ve sitemize olan sevginizden dolayı sizlere sonsuz teşekkür ederiz. . .

    İlk günümüzden beri bizi yalnız bırakmayan ve zamanla bize katılıp sitemiz için emek sarfeden bütün dostlarımıza ayrıca sonsuz teşekkür ederiz. Ununtmayalım ki bu site emekle ve sizlerin desteği ile yürüyor, en büyük desteğiniz ise samimi istekleriniz ve samimi tebessümleriniz olacaktır. Yüzünüzden ve dolayısıyla yüzümüzden tebessümün eksik olmaması dileğiyle sitemizle birlikte hep beraber nice yıllara nice yaşlara. . .

 

 


Üye Girişi


2009 - 2021 © Çömlekçi Köyü

                 Sitenin bütün hakları saklıdır,kaynak gösterilmeden ve izin alınmadan hiçbir içeriği alınamaz.

 

YukariCik