Ana Menü
03/01 TERTIPLER 2022 KÖY HAYRI 2022 Ramazan Bayrami Arefe günü Mezar ziyareti Esra & Enes Dügün  Sena & Fahri  Dügün 21.08 2021 Cömlekci gencler Hümeyra & ismail Dügün günü Hümeyra & ismail Dügün TUGCE & ENES dügün TUGCE & ENES nisan TUGCE & ENES KINA TUGCE & ENES Nikah A.C.D GÜNLERi Haber Arşivi videolar Çömlekçi kuş bakışı kaliteli görünüm 25.04.2010 MsSerpen 2016 Köy ve Köylülerden Fotograflar KÖY HAYRI NOSTALJI FOTOGRAFLAR
Anket
Web Sitemizi Beğendiniz mi ?

Sayac



İstatistikler Yükleniyor ..!

web sitemiz 2 yaşinda

web sitemiz 2 yaşinda

ÇÖMLEKÇİ KÖYÜ WEB SİTESİ 2 YAŞINDA

 

         Bazı duygular vardır yaşanmayınca bilinmez; bunları insanoğlu yaşayamayınca tadını acısını anlayamaz. Her ne kadar bunları biz biliyoruz desek de bunları yaşayan başından geçen bilir ve anlar.

         Bu duygular her ne olursa olsun insanoğlu dünyada tek başına kalmayacağı gibi bu duyguları da tek başına kaldıramaz. Bunları bazen dışa vurmak veya onları bazılarıyla paylaşmak ister. Tabi bu duyguların getirdiği acıyı tamamını gideremese de yinede hafifletecek bir şeyler bulsa veya kendisini tatmin etse bu insanoğlu için vazgeçilmez bir fayda gösterir kimi zaman.

          Biz bu duyguları bir nevi azaltmak veya bunları eşiyle dostuyla paylaşmasını sağlamak için tam 2 yıl önce bu yola çıktık. Köyümüzün nüfus yapısı itibariyle % 30-40’ı gurbetle aşır neşir olan veya çoğunlukla dışarıda kalan bir nüfus yapısına sahiptir. Biz bunları göz önüne alarak köyümüz insanın bir derdine çare olalım diye uzakları yakına sılaları biraz olsun kendi insanlarıyla hafifletmesi gidermesi için bu durumları düşünerek sitemizi kurduk.

          Zaman geçmiyor ki sitemizi kuralı 2 yıl oldu bu zaman zarfı içinde yaptığımız icraatlarda ama kötü ama iyi çalışmalarımızın geri dönüşünü gördük. Bu geri dönüşler sitemize yararlı bir dönüş olduğu kadar kimi zaman bizim yönetimimize zararı olmuştur. (insan emeğinin yok sayıldığı bir ortam oluştuğu şartlarda hangi yönetim olursa yıpranır) Ama bizler bu sitenin yürümesi ve yaşaması için vazgeçmedik ve kendi içimizde bazı yapılaşmalara girdik ve yılmayacağımızı köyümüz insanın desteğini de arkamıza alarak yolumuza her zaman devam edeceğimizi gösterdik.

          İlerleyen zamanlarda da bunun bu şekilde olması dileğiyle 2. yılımızı siz değerli üyelerimizce hayırlı olmasını dileriz.    

                                                                                                                                                                                                                                 SİTE YÖNETİMİ

 
 


Üye Girişi


2009 - 2021 © Çömlekçi Köyü

                 Sitenin bütün hakları saklıdır,kaynak gösterilmeden ve izin alınmadan hiçbir içeriği alınamaz.

 

YukariCik