Ana Menü
03/01 TERTIPLER 2022 KÖY HAYRI 2022 Ramazan Bayrami Arefe günü Mezar ziyareti Esra & Enes Dügün  Sena & Fahri  Dügün 21.08 2021 Cömlekci gencler Hümeyra & ismail Dügün günü Hümeyra & ismail Dügün TUGCE & ENES dügün TUGCE & ENES nisan TUGCE & ENES KINA TUGCE & ENES Nikah A.C.D GÜNLERi Haber Arşivi videolar Çömlekçi kuş bakışı kaliteli görünüm 25.04.2010 MsSerpen 2016 Köy ve Köylülerden Fotograflar KÖY HAYRI NOSTALJI FOTOGRAFLAR
Anket
Web Sitemizi Beğendiniz mi ?


Sayac



İstatistikler Yükleniyor ..!

Site Hakkında

 

AÇIKLAMA
 
Köyümüz web sayfasıyla ilk olarak 16.05.2009 tarihinde www.comlekcikoyu10.tr.gg ile yayın hayatına başlamıştır. 3 ay süre boyunca amatör bir şekilde yayın yapmıştır, sitenin köyümüz ihtiyaçlarını karşılamadığı için 15.08.2009 tarihinde alınan kararla profesyonel bir şekilde isim hakkı tescil ettirilerek www.comlekcikoyu10.com olarak yayın hayatına adım atılmıştır  
 
AMACIMIZ: Köyümüzü internet ortamına taşımak, paylaşımı arttırmak(gelen istekler doğrultusunda) . KISACA UZAKLARI YAKIN ETMEĞİ AMAÇLIYORUZ.
Site içeriği paylaşımlar elimize ulaştıkça ve en geç 24 saat içinde güncelleme yapılacaktır.
Bu site paylaşım sitesi olup ÇÖMLEKÇİ KÖYÜ ile ilgili her şey paylaşılabilir. (Kişi, hak ve özgürlükleri itina ile korunmaya çalışılacaktır.)
Paylaşılmasında sakınca bulunmayan, bütün gönderiler yayınlanacaktır. Paylaşımlarınız ne kadar fazla olursa site içeriği genişleyecektir.
Site hakkında görüş ve önerilerinizi ziyaretçi defterine yazabilirsiniz.  Gelen mesajlar değerlendirilmeye alınacaktır.
 
Yayınlanmasını istediniz fotoğraf, yazı, görüş, öneri ve diğer konular için:
www.comlekcikoyu10@hotmail.com    adresine iletinizi göndermeniz yeterli.
Bu adrese gelen hiçbir bilginiz 3.kişiler tarafından kullanılamaz.
KATKILARINIZDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ. HERŞEY ÇÖMLEKÇİ KÖYÜ İÇİN…


Üye Girişi


2009 - 2021 © Çömlekçi Köyü

                 Sitenin bütün hakları saklıdır,kaynak gösterilmeden ve izin alınmadan hiçbir içeriği alınamaz.

 

YukariCik