Ana Menü
03/01 TERTIPLER 2022 KÖY HAYRI 2022 Ramazan Bayrami Arefe günü Mezar ziyareti Esra & Enes Dügün  Sena & Fahri  Dügün 21.08 2021 Cömlekci gencler Hümeyra & ismail Dügün günü Hümeyra & ismail Dügün TUGCE & ENES dügün TUGCE & ENES nisan TUGCE & ENES KINA TUGCE & ENES Nikah A.C.D GÜNLERi Haber Arşivi videolar Çömlekçi kuş bakışı kaliteli görünüm 25.04.2010 MsSerpen 2016 Köy ve Köylülerden Fotograflar KÖY HAYRI NOSTALJI FOTOGRAFLAR
Anket
Web Sitemizi Beğendiniz mi ?

Sayac



İstatistikler Yükleniyor ..!

İmamızın Hac Duası ve Köye Vedası

İmamızın Hac Duası ve Köye Vedası

Köyümüzün imamı Ahmet AYDOĞMUŞ 12.10.2010 akşamı yatsı namazı sonrası köy meydanında ki görkemli kalabalık ile hac duasını yapmış ve köyümüze veda etmiştir. 

Hac duasında en az 116 erkek katılmış ve 30 civarında köyümüz kadını duaya teşvik etmiştir, normal bir akşamda bu sayıda insanı bulmak imkansız gibi bir şeydir. Demek ki bizim gibi hocamızı çok seven varmış...

Bizlere de hakkını helal etmen dileklerimizle...

Köyümüzün boşalan imamlığa kim gelecek sorusuna: Bilgiler net olmamakla beraber 2 kasım da sınav açılıp, sınav sonucu atanan kişi köyümüz imamı olacaktır.Duyumlara göre bizim yeni mahallenin imamı Ramazan Hoca da talipmiş diğer bir isim ise önceden yeni mahallede geçici imamlık yapan Hüseyin Hocanın aday olduğu söylenmektedir(bunlar duyumdur gerçeği yansıtmayabilir)

Arada ki boşlukta köyümüzde ki caminin imamlık görevini köyümüz sakinlerinin yapacağı tahmin edilmektedir....

ÇEKİM ORTAMININ KARANLIK OLMASI NEDENİ İLE KALİTELİ ÇEKİM YAPILAMAMIŞTIR. iLK İLAHİ YENİ MAH. İMAMI RAMAZAN HOCA TARAFINDAN OKUNMUŞ,İKİNCİ İLAHİ İSE HAFIZ AHMET TURAN TARAFINDAN OKUNMUŞ HAC DUASI İSE RAMAZAN HOCA TARAFINDAN YAPILMIŞTIR. 


 

 


Üye Girişi


2009 - 2021 © Çömlekçi Köyü

                 Sitenin bütün hakları saklıdır,kaynak gösterilmeden ve izin alınmadan hiçbir içeriği alınamaz.

 

YukariCik