Ana Menü
03/01 TERTIPLER 2022 KÖY HAYRI 2022 Ramazan Bayrami Arefe günü Mezar ziyareti Esra & Enes Dügün  Sena & Fahri  Dügün 21.08 2021 Cömlekci gencler Hümeyra & ismail Dügün günü Hümeyra & ismail Dügün TUGCE & ENES dügün TUGCE & ENES nisan TUGCE & ENES KINA TUGCE & ENES Nikah A.C.D GÜNLERi Haber Arşivi videolar Çömlekçi kuş bakışı kaliteli görünüm 25.04.2010 MsSerpen 2016 Köy ve Köylülerden Fotograflar KÖY HAYRI NOSTALJI FOTOGRAFLAR
Anket
Web Sitemizi Beğendiniz mi ?


Sayac



İstatistikler Yükleniyor ..!

geçim kaynağı

 Köyümüzün temel geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır. Son yıllarda girdi fiyatlarının artması tarımı ikinci plana çekmiştir. Rakamsal olarak tam bilenmese de köyde yaşayıp da büyük baş hayvanı olmayan kişiler sayılabilecek kadar azdır. Köyümüzde sistemli olarak hayvancılığı yapan birkaç aile vardır, genel olarak merdiven altı hayvancılığı yaygındır, genel olarak ek gelir amaçlı yapılmaktadır.

         Köyümüz sınırları içinde yer alan ancak günümüzde yok olmuş devlete ait Hindi üretme istasyonunda, Eti Bor maden işletmesinden ve İsteğe bağlı sigortadan emekli olan çok insan vardır, hemen hemen her hanede bir emekli vardır, onun için emekli diyarı bir köydür. Gelecek nesil yani bizim nesil bu işletmelerden yararlanamadığı için gelecekte emekli köyü olma unvanını kaybedeceğini tahmin ediyoruz.


Üye Girişi


2009 - 2021 © Çömlekçi Köyü

                 Sitenin bütün hakları saklıdır,kaynak gösterilmeden ve izin alınmadan hiçbir içeriği alınamaz.

 

YukariCik