Ana Menü
03/01 TERTIPLER 2022 KÖY HAYRI 2022 Ramazan Bayrami Arefe günü Mezar ziyareti Esra & Enes Dügün  Sena & Fahri  Dügün 21.08 2021 Cömlekci gencler Hümeyra & ismail Dügün günü Hümeyra & ismail Dügün TUGCE & ENES dügün TUGCE & ENES nisan TUGCE & ENES KINA TUGCE & ENES Nikah A.C.D GÜNLERi Haber Arşivi videolar Çömlekçi kuş bakışı kaliteli görünüm 25.04.2010 MsSerpen 2016 Köy ve Köylülerden Fotograflar KÖY HAYRI NOSTALJI FOTOGRAFLAR
Anket
Web Sitemizi Beğendiniz mi ?

Sayac



İstatistikler Yükleniyor ..!

4.Cömlekcililer günü Bildirisi

4.Cömlekcililer günü Bildirisi

4.Cömlekcililer günü Bildirisi Tüm köylülerimizin dikkatine

09.11.2013 Cumartesi günü Hückelhoven (Almanya)da 4.Günümüzü gerceklestirdik.

Organizeyi gerceklestiren köylülerimizden Allah razi olsun yerimiz iyi ve cok caba sarfettikleri her acidan belliydi köylülerimizin adina cok tesekkür ediyorum. 

Aldigimiz kararlar: 
- Yönetim denismedi arkadaslarin devamina karar verildi.
- Kameralarin ve sitenin yillik masrafi,
- Kameralarin kablolarinin denisimi, 
- Seneye Ramazan Kavasoglu ve ona yakin olan köylülerimiz tarafindan organize edilmesini kararlastirdik, 

Düsüncelerimiz:
- Sevgili Köylülerim Biz bu günlerimizi baslattigimizda en büyük arzumuz bizim genclerimizin ve cocuklarimizin bir birlerini tanimasiydi ve bizler baslattigimiz bu günlerin devam etmesi icin genc nesillere teslim etmemiz gerektigine inaniyoruz fakat yeni evlenmis ayri aile olmus genclerimizi aramizda göremiyoruz, bekar genclerimiz var bunlarinda ileride katilmama kaygisi olustu bizlerde buda bizleri düsündürmeye basladi.
Buradan bu genc arkadaslarimiza sesleniyorum sizlerin fikir ve görüslerinize acik oldugumu belirtmek istiyorum bana ulasabileceginiz tüm yollari acikliyorum.
Tel: 01782090621 Mail:Mehmet.serpen@hotmail.de ve Face üzerindende ulasabilirsiniz.
Bizler bir yerde hata yapiyorsak yanlisimiz varsa söylemenizi ve sizlerin fikirlerini bilmemiz gelecegimiz acisindan cok önemli oldugunu düsünüyoruz ve bu bayrak denisimini siz nesillere birakmak istiyoruz onun icindirki yeni olusturdugunuz ailelerinizin öncelikle bir birlerini tanimasi gerektigini düsünüyoruz.

- Yönetimdeki arkadaslarin calisma sistemini ve görevlerini yeni belirleyib denisiklikler yapmayi simdiden planlamaya basladim bunun adida (BAYRAK DENISIMI)Olacak bu konuya ilerdeki günlerde aciklik getirecegiz.

- Baska bir denisiklik düsündügümüz konuda toplanan parayla ilgili,Topladigimiz parayla sadece giderlerimiz ve köyümüzün kamera ve site masraflarindan baska bir sey yapmadigimiz icin burada azaltmayi düsünüyoruz.

Birlik ve Beraberlik dilegiyle,herkeze saygi ve selamlarimi sunuyorum.

MEHMET SERPEN

 


Üye Girişi


2009 - 2021 © Çömlekçi Köyü

                 Sitenin bütün hakları saklıdır,kaynak gösterilmeden ve izin alınmadan hiçbir içeriği alınamaz.

 

YukariCik